Trapbekledingservice PVC of Tapijt

Trapbekleding stylen

Van welke woonstijl u ook houdt er altijd wat mogelijk bij een traprenovatie. Je kan je trap bekleden met de bijpassende PVC vloer die u door ons heeft laten leggen, dit geeft een gehele rustige uitstraling. Kiest u voor tapijt met een eventuele doorloop met de bovenverdieping, dan profiteert u van de zachte kwaliteiten en een warme uitstraling. Ook kunt u bij ons terecht voor trapmatten of lopers, in alle soorten en mater verkrijgbaar. Neem gerust contact op voor meer informatie.
Je hoeft dus alleen te luisteren naar jouw persoonlijke woonstijl en je past de trap hier eenvoudig op aan.

Een prachtige trap met PVC of tapijt

PVC is momenteel een razende interieur trend. Daarom ook zeker geliefd als trapbekleding. Het vloertype is op talloze manieren toe te passen en vormt zich daarom perfect naar iedere woonstijl. Door het veelzijdige karakter van pvc kun je jouw trap op een unieke manier bekleden, zodat deze uitstekend aansluit bij jouw woning. Tapijt geeft niet alleen een warme uitstraling maar is in vele soorten kleuren verkrijgbaar, zo zal er altijd een gewenste kwaliteit voor u tussen zitten. Ook onze stoffeerders zijn zeer ervaren met het leggen van een trap met tapijt of pvc.

De voordelen van PVC en tapijt

Het voordeel van PVC als trapbekleding, naast de prachtige uitstraling is het ook nog eens zeer geluiddempend. Wat tegenwoordig echt een must is voor in uw woning. Ook een dikke pluspunt aan PVC op de trap is het onderhoud. PVC is gemakkelijk schoon te maken dus zeer onderhoudsvriendelijk. Je bent dus nooit veel tijd kwijt aan het onderhouden van je trap. Tapijt voelt als wolken onder uw voeten. Omdat er ruime keuze is uit de soorten kwaliteit en kleuren tapijt zit er zeker een gewenst vloerbedekking voor u tussen en met de strakke afwerking door onze stoffeerder zult u zeer tevreden zijn met het uitresultaat.

Neem contact op voor de scherpste prijs!

Onze merken