Voor zakelijke B2B klanten woningverbetering

U zit in de woningverbetering of aanverwante branche en wellicht kunnen wij u helpen. Wij zijn een professionele partner voor vastgoedbeheerders, makelaars en woningcorporaties. Ook aannemers en specialisten die in de woning- en vastgoedverbetering zitten en die de woning niet verkocht of verhuurd krijgen, kunnen wij terzijde staan door de woning een extra meerwaarde te geven. Dit doen wij door middel van het plaatsen van pvc- en laminaatvloeren of het leggen van een projecttapijt. Tevens kunnen wij ook uw eigen materiaal gebruiken om de ruimte te upgraden.

Om een ruimte te verhuren of te verkopen is het belangrijk dat deze ruimte een nette uitstraling heeft. Een mooie vloer en strakke muren werken hierbij zeker in het voordeel. Het geeft de geïnteresseerde het gevoel dat de woning of bedrijfsruimte goed is onderhouden en dat spreekt aan. Een netjes afgewerkte vloer heeft dus zeker een meerwaarde als het gaat om het aanbieden van een ruimte. Natuurlijk is het wel belangrijk dat deze vloer op een professionele manier wordt gelegd. Een slecht geplaatste vloer of een vloer die niet netjes is afgewerkt, werkt alleen maar averechts. Onze leggers kunnen op een vakkundige manier een projectvloer met pvc-vloer, een laminaatvloer, projecttapijt of andere vloerbedekking plaatsen waardoor u het optimale resultaat kunt behalen, namelijk een keurige vloer die een goede indruk bij de geïnteresseerden achterlaat.

Het kan zijn dat u zelf materiaal heeft waarmee u de vloer wilt bedekken of misschien wilt u van onze producten gebruik maken. Wij leveren tegen zeer concurrerende prijzen en natuurlijk krijgt u daarbovenop een aantrekkelijke partnerkorting. Enkele mogelijkheden zijn:

Pvc-vloer 
Een pvc-vloer is een duurzame afwerking als de ultieme woningverbetering het materiaal is beresterk waardoor de ruimte lang zijn fraaie uitstraling behoudt. Daarbij is een pvc-vloer zeer aantrekkelijk in prijs. Er zijn tal van verschillende dessins waardoor er altijd gekozen kan worden voor een passende en onderhoudsvriendelijke vloer. Vaak zijn pvc-vloeren ook geschikt voor natte ruimten.

Laminaat vloer 
Ook de laminaat vloeren hebben bij ons een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Laminaat is duurzaam en gaat lang mee. Voor welk dessin men ook kiest, met laminaat geeft men de ruimte sfeer en een warmere uitstraling. Daarnaast is een laminaat vloer ook zeer onderhoudsvriendelijk.
Wij zijn dealer van topmerken als Quick-StepBalterioEggerTer Hürne

Projecttapijt 
Om de luxueuze uitstraling van projecttapijt te behouden is vakkundig leggen een noodzaak. Het vraagt om een goede inspectie van de ondervloer, maar ook andere aspecten spelen een belangrijke rol. Het speciale tapijt is er in vele uitvoeringen en kleuren en is dus op veel locaties toe te passen.

Gaat uw voorkeur uit naar een andere vloerbedekking of wilt gebruik maken van eigen materialen, informeer gewoon eens vrijblijvend naar de mogelijkheden of vraag een offerte aan. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord. Samen kunnen we zorgen dat uw beschikbare ruimte een gewilde locatie wordt.

Voor meer informatie kunt u bellen en vragen naar de heer Jansen op 038-7507650

Neem contact op voor de scherpste prijs!

Onze merken