Klantenservice

Werkwijze

Bij Laminaat All-In zijn persoonlijke aandacht en kwaliteit belangrijke kernwaarden. Wij streven er naar de best mogelijke service te bieden.

U vraagt een offerte aan en dan?

Zodra u een vrijblijvende offerte aangevraagd heeft, krijgt u zo snel mogelijk een offerte via de email. Meestal dezelfde dag nog of de volgende ochtend. Bij vragen kan het zijn dat we u nog even bellen of mailen.
Als u akkoord gaat met de offerte kunnen we de werkzaamheden of bezorging inplannen.
Zorg altijd dat u niet te krap gemeten heeft, u betaalt bij ons toch alleen het aantal gelegde m2.
Belangrijkste is dat we in ieder geval altijd genoeg materiaal bij ons hebben.

 

Dan komt de dag dat we de vloer komen leggen

Zodra we uw laminaat of pvc-vloer gelegd hebben, wordt bekeken wat er gebruikt is, ene keer is dat iets meer dan opgegeven, de andere keer iets minder. Afhankelijk van de soort vloer, zoals tegels of visgraat kan er soms wat meer snijafval ontstaan, bij tegel- en visgraat motief vaak wat meer.
Ook kunnen kleine ruimtes heel onvoordelig uitpakken en voor extra snijverlies zorgen.
Na afloop kan er gepind worden, de stoffeerders hebben een mobiele pin bij zich.
Bij een deposito betaling moet er van te voren overgemaakt zijn. het te verrekenen bedrag wordt dan binnen een week terug overgemaakt door Laminaat All-In.

 

Heeft u vragen

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten en/of diensten, dan kunt u terecht bij de medewerkers van ons. U kunt bij hen o.a. terecht voor vragen over onze producten en voor het aanvragen van proefmateriaal. Onze medewerkers zijn maandag t/m vrijdag van 10:00-17:30 uur en zaterdag van 10:00-16:00 bereikbaar op het telefoonnummer: 038 – 7507650 en via het e-mailadres: info@laminaatallin.nl.

Klachten

Indien u onverhoopt klachten ervaart met onze producten, kunt u deze ook melden via ons. Wij nemen klachten direct in behandeling en proberen samen met de spoedig een passende oplossing te vinden.

Contactformulier

Voor vragen, advies, informatie en/of klachten kunt u ook het contactformulier op onze website invullen. U zult zo spoedig mogelijk een reactie van ons ontvangen. Vergeet daarom niet om uw telefoonnummer of e-mailadres volledig in te vullen.

 

Garantie

Op onze vloeren heeft u uiteraard fabrieksgarantie.
Ook op onze legservice krijgt u, wanneer de vochtmeting en ondergrond goedgekeurd zijn, 6 maanden leggarantie op arbeid.

Neem contact op voor de scherpste prijs!

Onze merken